General Kontakt Kupa Abony

A Krupatechnika csapata hétvégén Abonyban megrendezésre kerülő General Kontakt Kupán vesz részt. Csapatunk a "C" csoportba kapott besorolás, ahol két abonyi csapat mellett egy törteli csapat ellen játszik. A csoportmérkőzések szombaton 12:30-kor kezdődnek.

 

„C” csoport (szombat 12.30 – 16.00)

 

1. Árpád FC (Törtel)

2. Bármi-kő Bt – Strand Kisvendéglő (Abony)

3. Krupatechnika (Fegyvernek)

4. Rendőrörs  (Abony)

 

Tags: 

Hozzászólások

 20 csapat adta le nevezését, az abonyi Városi Sportcsarnokban (21 éves hagyományt követve) január 9-11 között megrendezett teremtornára.
A 20 csapat 5 db négyes csoportba nyert besorolást. A csoportokban körmérkőzést követően az első két helyezett jutott tovább, majd egyenes kieséses rendszerben folytatódott a küzdelemsorozat.
 
A torna kiegyensúlyozott, jó színvonalát jelzi, hogy mind a 3-4. helyért, mind az 1-2 helyért vívott mérkőzés döntetlennel zárult, s 7 méteres rúgásokkal kellett a helyezéseket eldönteni.
Érdekességnek számít, hogy a kupagyőztes legjobb kiesőként jutott a középdöntőbe, ahol 2-2-es döntetlent ért el a Stabil FC ellen, az elődöntőbe szintén a legjobb kiesőként került, ahol a rendes játékidőben szintén 2-2-es végeredményt ért el a Totálsport csapata ellen. Ismét a büntetőrúgások kedveztek a csapatnak, s így döntőt játszhattak. A döntetlenek sorozata még nem ért véget, hiszen a döntőben a rendkívül ügyes fiatalokkal felálló, nagyon sportszerű Barna Bár csapata ellen 3-3-as végeredmény született. Azt mondhatjuk, a tudás mellett győzött a rutin, hiszen a büntetőkkel ismét diadalmaskodtak, s a kupát megnyerte a Krupatechnika (Fegyvernek) csapata.

A rutin mellett a tudást fémjelzi, hogy a Krupatechnika játékosa Faragó Attila nyerte el a torna legjobb mezőnyjátékosa címet.

A Generál Kontakt Kupa első 10 helyezettje:

1. Krupatechnika (Fegyvernek), 2. Barna Bár (Abony), 3. Totálsport (Szolnok), 4. Stabil FC (Szolnok), 5.Bábolna (Törökszentmiklós), 6. Rendőrőrs (Abony), 7. Öcsiker (Jászberény) 8. Nagykőrösi Kinizsi, 9. Logisztik (Kecskemét), 10. Farkas Falka (Tiszakécske).
 
A torna – gólkirálya: Szebellédi Ádám (Nagykőrösi Kinizsi) 8 találattal,
             - legjobb kapusa: Gerhát Dávid (Barna Bár),
             - legjobb mezőnyjátékosa: Faragó Attila (Krupatechnika)